Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kalkunbryst

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver kernerugbrød
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 20 g babyspinat
  • 4 tynde skiver emmentalerost
  • 6 skiver skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst
  • 2-4 spsk. tranebærkompot
Madpakketilbehør
  • 2 dadelkugler
  • 1 pære
  • 50 g tørrede abrikoser
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Smør rugbrødsskiverne med et tyndt lag mayonnaise. Fordel spinatbladene på rugbrødet.

Læg Tulip Pålækker Kalkunbryst skiftevis på med osten og top med tranebærkompot.

Luk sandwichen og skær den i 2 trekanter.

Pak sandwichen ind i passende madpakkepapir og læg den i en madkasse sammen med dadelkugler, pære og abrikoser.

Lignende opskrifter

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Bagel med leverpostej og grønt

Burger med kylling og bacon

Røget Kalkunbryst

Kalkunbryst

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt