
Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver kernerugbrød
- 2 spsk. mayonnaise
- 20 g babyspinat
- 4 tynde skiver emmentalerost
- 6 skiver skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 2-4 spsk. tranebærkompot
- 2 dadelkugler
- 1 pære
- 50 g tørrede abrikoser
Sådan tilbereder du retten
Smør rugbrødsskiverne med et tyndt lag mayonnaise. Fordel spinatbladene på rugbrødet.
Læg Tulip Pålækker Kalkunbryst skiftevis på med osten og top med tranebærkompot.
Luk sandwichen og skær den i 2 trekanter.
Pak sandwichen ind i passende madpakkepapir og læg den i en madkasse sammen med dadelkugler, pære og abrikoser.

Kalkunbryst
Varmrøget over bøgeflis
Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt