Rugbrødssandwich med roastbeef

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med roastbeef

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • 4 knivspids sort peber
  • 300 g fuldkornsrugbrød
  • 140 g Pålækker Roastbeef
  • 40 g ærtespirer
  • 4 spsk. frisk karse
  • 2 tsk. flagesalt
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGBRØDSSANDWICH

Rør mayonnaisen med knust hvidløg og peber og fordel på rugbrødsskiverne.

Fordel herefter roastbeef skiverne på 4 af rugbrødsskiverne.

Top herefter med ærtespirer og karsedrys.

Inden der lægges rugbrødsskiver på sandwichen, drysses der med flagesalt.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroastbeef

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt