Rugbrødssandwich med gulerodscreme og hamburgerryg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med gulerodscreme og hamburgerryg

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GULERODSCREME
  • 100 g gulerod
  • 50 g kartoffel
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
RUGRBØDSSANDWICH
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 1-2 pk. Pålækker Hamburgerryg
  • 4 blade romainesalat
Print opskrift

Fremgangsmåde

GULERODSCREME

Fyld vand i en gryde. Kog gulerødder og kartofler møre.

Tag gulerods- og kartoffelstykker op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

Blend indtil du har en helt fin puré. Smag til med salt og peber.

RUGBRØDSSANDWICH

Smør det friske rugbrød med tykt lag gulerodspure, og kom salatblad i.

Kom 2 skiver hamburgerryg og top sandwichen med rugbrød.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse
Roastbeef med sprød grønkål og granatæble
Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter