Rugbrødssandwich med gulerodscreme og hamburgerryg

Rugbrødssandwichmed gulerodscreme og hamburgerryg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichmed gulerodscreme og hamburgerryg

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g gulerod
  • 50 g kartoffel
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 100 g Pålækker Hamburgerryg
  • 0,25 romainesalat
Print opskrift

Fremgangsmåde

GULERODSCREME: 
Fyld vand i en gryde. Kog gulerødder og kartofler møre.
Tag gulerods- og kartoffelstykker op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie. Blend indtil du har en helt fin puré. Smag til med salt og peber.

RUGBRØDSSANDWICH: 
Smør det friske rugbrød med tykt lag gulerodspure, og kom salatblad i.
Kom 2 skiver Pålækker Hamburgerryg og top sandwichen med rugbrød.

Produkter