Rugbrødsklapper - en opskrift med pålæg fra Tulip

Rugbrødsklapper

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødsklapper

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 4 skiver Tulip Pålækker Klassikere Spegepølse
  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk. natural flødeost
  • 6 blade salat, f.eks. hjertesalat
  • 2 skiver toastbrød
  • 2 spsk. Tulip Flødeleverpostej
  • 2 skiver Tulip færdigstegt bacon
Tilbehør
  • Gnavegrønt, f.eks. friske bær, gulerødder og tørrede dadler
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUDBRØDSKLAPPER:
Smør rugbrødsskiverne med flødeost.

Fordel salat og spegepølse på to af skiverne.

Læg de to andre skiver ovenpå og pres hårdt sammen.

Del hver sandwich i to og stik et spyd igennem hver pindemad.

Smør den ene skive toastbrød med leverpostej og fordel salat samt bacon derpå.

Læg den anden brødskive ovenpå og pres hårdt sammen.

Skær brødet i firkanter og stik et spyd igennem.

Servér med forskelligt gnavegrønt.


Tips

Gør dit barn opmærksom på at der er et spyd i madpakken.