Rugbrød med FRILANDSGRIS Leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med FRILANDSGRIS Leverpostej

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft rugbrød
  • 120 g Tulip Pålækker Friland Leverpostej
  • 1 pære, skåret i tykke skiver
  • 4 skiver bacon
  • 2 spsk. friskklippet karse
Madpakketilbehør
  • Vand med appelsinskiver
  • 1 müslibar
  • 1 lille klase blå druer
Print opskrift

Her finder du opskriften på Rugbrød med Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej.

 


Sådan tilbereder du retten

Tænd ovnen ved 180 °C. Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min. Lad de ristede bacon skiver køle på et stykke køkkenrulle.

Fordel Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostejen på rugbrødet.

Læg skiftevis ristet bacon og pæreskiver på toppen af leverpostejen og drys med friskklippet karse.

Pak rugbrødsmadderne ind i madpakkepapir og læg dem i passende madkasser.