
Rugbrød med FRILANDSGRIS Leverpostej
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver groft rugbrød
- 120 g Tulip Pålækker Friland Leverpostej
- 1 pære, skåret i tykke skiver
- 4 skiver bacon
- 2 spsk. friskklippet karse
- Vand med appelsinskiver
- 1 müslibar
- 1 lille klase blå druer
Sådan tilbereder du retten
Tænd ovnen ved 180 °C. Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min. Lad de ristede bacon skiver køle på et stykke køkkenrulle.
Fordel Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostejen på rugbrødet.
Læg skiftevis ristet bacon og pæreskiver på toppen af leverpostejen og drys med friskklippet karse.
Pak rugbrødsmadderne ind i madpakkepapir og læg dem i passende madkasser.

FRILANDSGRIS® Leverpostej
Leverpostej med ekstra god samvittighed
Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej er lfremstillet i Danmark af dansk kød fra fritgående grise, som har adgang til frisk luft og god plads. Opskriften er enkel, let krydret og fyldt med god smag og god omtanke.
Se produkt