Smørrebrød med rullepølseForstærk smagen med timiansky og appelsin

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med rullepølseForstærk smagen med timiansky og appelsin

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Smørrebrød er en god bid mad både til frokost og aftensmad. Prøv en saftig version med røget rullepølse, og tilsæt timiansky, appelsin og rødløg som farverige smagsforstærkere.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Smør rugbrødet med smør.
  • Læg salatblad og to skiver røget rullepølse på. Fold hver rullepølseskive, så du får god fylde på smørrebrødet.
  • Hak sky og timian sammen, smag til med revet appelsinskal.
  • Fordel skyen på rullepølsen og servér med fintsnittet rødløg.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Kun fantasien sætter grænser, når du skal servere smørrebrød. Sky og løg pirker altid til smagsløgene sammen med rullepølse, men et rullepølsesmørrebrød kan pyntes med meget forskelligt tilbehør. Prøv eksempelvis med stegte gulerødder, tomat, agurk og karse. 

Pålæg til maden er nemt og lækkert

Du kan lave dit smørrebrød med alverdens typer pålæg; roastbeef, kamsteg, kylling, kalkunbryst, hamburgerryg, røget mørbrad, carpaccio eller spegepølse. Dit yndlingspålæg kan også give gode smagsoplevelser, når du laver tapas, salater eller små kanapéer.

Se nemme opskrifter med pålæg