Røget rullepølse med agurk, sky og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 4 vagtelæg
  • 4 blade hjertesalat
  • 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
  • ½ pk. pålægssky
  • 80 g drueagurk (sylteagurk)
  • 2 spsk. frisk karse
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

RUGBRØD

Smørrist rugbrødet på pande, eller rist på brødrister og smør brødet herefter.

TILBEREDNING

Vagtelæg koges og nedkøles lidt, inden skallen tages af.

ANRETNING

Hjertesalat fordeles på rugbrødsskiverne og herefter den røgede rullepølse.

Skiver af sky, syltede agurker i tern samt halverede vagtelæg anrettes på rullepølsen.

Til sidst toppes madderne med karse.

Lignende opskrifter

Kamsteg med syltede græskar og spidskål

Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

Cæsar fuldkornswrap

med Tulip Pålækker Sandwich Skiver Tomat/Timian

Produkter