Røget rullepølse med agurk, sky og karse - en opskrift med pålæg fra Tulip

Røget rullepølsemed agurk, sky og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølsemed agurk, sky og karse

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 vagtelæg
  • 1 hjertesalat
  • 160 g Pålækker Rullepølse
  • 0,5 pakke pålægssky
  • 80 g drueagurk (sylteagurk)
  • 2 spsk. frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGBRØD: 
Smørrist rugbrødet på pande, eller rist på brødrister og smør brødet herefter.

TILBEREDNING: 
Vagtelæg koges og nedkøles lidt, inden skallen tages af.

ANRETNING: 
Hjertesalat fordeles på rugbrødsskiverne og herefter den røgede rullepølse.

Skiver af sky, syltede agurker i tern samt halverede vagtelæg anrettes på rullepølsen.

Til sidst toppes madderne med karse.

Produkter