Røget rullepølsemed agurk, sky og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølsemed agurk, sky og karse

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 vagtelæg
  • 1 hjertesalat
  • 160 g Pålækker Rullepølse
  • 0,5 pk. pålægssky
  • 80 g drueagurk (sylteagurk)
  • 2 spsk. frisk karse

Fremgangsmåde

Smørrist rugbrødet på pande, eller rist på brødrister og smør brødet herefter.

Vagtelæg koges og nedkøles lidt, inden skallen tages af.

Hjertesalat fordeles på rugbrødsskiverne og herefter den røgede rullepølse.

Skiver af sky, syltede agurker i tern samt halverede vagtelæg anrettes på rullepølsen.

Til sidst toppes madderne med karse.

Produkter