Røget rullepølse med agurk, sky og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 4 vagtelæg
  • 4 blade hjertesalat
  • 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
  • ½ pk. pålægssky
  • 80 g drueagurk (sylteagurk)
  • 2 spsk. frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGBRØD

Smørrist rugbrødet på pande, eller rist på brødrister og smør brødet herefter.

TILBEREDNING

Vagtelæg koges og nedkøles lidt, inden skallen tages af.

ANRETNING

Hjertesalat fordeles på rugbrødsskiverne og herefter den røgede rullepølse.

Skiver af sky, syltede agurker i tern samt halverede vagtelæg anrettes på rullepølsen.

Til sidst toppes madderne med karse.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter