Røget mørbrad og gul peber og persille - en opskrift med pålæg fra Tulip

Røget mørbradog gul peber og persille

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbradog gul peber og persille

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 4 tsk. mayonnaise
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • 2 avocado
  • 1 gul peberfrugt
  • 0,25 bdt. persille
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.

Fordel den røgede mørbrad på madderne.

Skræl avocadoerne og halver dem. Skær dem i fine skiver på langs og fordel dem på mørbrad skiverne.

Snit den gule peber i fine tern og hak persillen.

Anret madderne og giv til sidst et drys med groft peber og salt.