Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme - en opskrift med pålæg fra Tulip

Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 1 tsk. smør
  • 2 æg
  • 0,25 dl fløde
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Kørvel
  • Purløg
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • 0,5 salat, egeløv
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGBRØD: 
Rugbrødet steges i smør på pande til det er gyldent og sprødt på begge sider.

RØRÆGSCREME: 
Æg, smør og fløde blandes og varmes forsigtigt op i en gryde, hvor der røres hele tiden, så den ikke brænder på.
Krydres med salt og peber, og tages af blusset før det bliver for stift.
Purløg eller kørvel tilsættes.

ANRETNING: 
Den røgede mørbrad anrettes på det smørstegte rugbrød, salat, og den cremede røræg kommes oven på og der toppes med purløg.