Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med urtekrydret rørægscreme

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RUGBRØD
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • Smør
RØRÆGSCREME
  • 1 tsk. smør
  • 2 æg
  • ¼ dl fløde
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Kørvel
  • Purløg
ANRETNING
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • ½ salat, egeløv
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGBRØD

Rugbrødet steges i smør på pande til det er gyldent og sprødt på begge sider.

RØRÆGSCREME

Æg, smør og fløde blandes og varmes forsigtigt op i en gryde, hvor der røres hele tiden, så den ikke brænder på.

Krydres med salt og peber, og tages af blusset før det bliver for stift.

Purløg eller kørvel tilsættes.

ANRETNING

Den røgede mørbrad anrettes på det smørstegte rugbrød, salat, og den cremede røræg kommes oven på og der toppes med purløg.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroegetmoerbrad

Røget mørbrad

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt