Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 2 spsk. olivenolie
  • ¼ tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. akaciehonning
  • Citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
ANRETNING
  • 1 pære
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 40 g smør
  • 20 g rucolasalat
  • 2 pk. Pålækker Røget mørbrad
  • 50 g valnøddekerner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

DRESSING

Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing.

Smag til med salt og peber.

Skær pæren ud i tynde fine både og vend dem med dressingen.

ANRETNING

Udstik rugbrødet i store runde stykker og steg dem let i smør.

Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.

Lignende opskrifter

Pastasalat med hamburgerryg, cherrytomater og ærter

Hjemmebagt sandwichbolle med Grovhakket Leverpostej

Rugbrødsbolle med Sønderjysk Spegepølse

Røget mørbrad (1) (1)

Røget Mørbrad

Krydret og røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt