Røget mørbradmed rucola, pærer og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbradmed rucola, pærer og valnødder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0,25 tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. akaciehonning
  • citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 pære
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 40 g smør
  • 20 g rucolasalat
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • 50 g valnøddekerner

Fremgangsmåde

DRESSING:
Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing. Smag til med salt og peber.

Skær pæren ud i tynde fine både og vend dem med dressingen.
Udstik rugbrødet i store runde stykker og steg dem let i smør.
Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.

Røget mørbrad

Røget Mørbrad

Røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.