Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder - en opskrift med pålæg fra Tulip

Røget mørbradmed rucola, pærer og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbradmed rucola, pærer og valnødder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0,25 tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. akaciehonning
  • citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 pære
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 40 g smør
  • 20 g rucolasalat
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • 50 g valnøddekerner
Print opskrift

Fremgangsmåde

DRESSING:
Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing. Smag til med salt og peber.

Skær pæren ud i tynde fine både og vend dem med dressingen.
Udstik rugbrødet i store runde stykker og steg dem let i smør.
Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.