Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 2 spsk. olivenolie
  • ¼ tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. akaciehonning
  • Citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
ANRETNING
  • 1 pære
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 40 g smør
  • 20 g rucolasalat
  • 2 pk. Pålækker Røget mørbrad
  • 50 g valnøddekerner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

DRESSING

Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing.

Smag til med salt og peber.

Skær pæren ud i tynde fine både og vend dem med dressingen.

ANRETNING

Udstik rugbrødet i store runde stykker og steg dem let i smør.

Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.