Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk. Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 julesalat
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1 pk. blandede svampe
  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • 1 æble
VINAIGRETTE
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rist pinjekerner på en varm og tør pande til de bliver lidt mørke.

Tag dem herefter af og brug panden til at stege de små svampe i smør.

Krydder dem med salt og peber inden de tages af panden for at blive kølet lidt ned.
Rør en vinaigrette af olie, eddike, sennep og salt/peber efter smag.
Anret den røgede mørbrad på et fad. Fordel herefter julesalat, svampe, pinjekerner og tern af æble på toppen.

Hertil serveres lækkert brød og vinaigrette til at toppe anretningen med.