Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakke Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 julesalat
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1 pakke blandede svampe
  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • 1 æble
VINAIGRETTE
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Rist pinjekerner på en varm og tør pande til de bliver lidt mørke.

Tag dem herefter af og brug panden til at stege de små svampe i smør.

Krydder dem med salt og peber inden de tages af panden for at blive kølet lidt ned.

VINAIRETTE: 

Rør en vinaigrette af olie, eddike, sennep og salt/peber efter smag.

ANRETNING: 

Anret den røgede mørbrad på et fad. Fordel herefter julesalat, svampe, pinjekerner og tern af æble på toppen.

Hertil serveres lækkert brød og vinaigrette til at toppe anretningen med.