Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk. Tulip Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 julesalat
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1 pakke blandede svampe
  • Smør
  • 1 æble i tern
VINAIGRETTE
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

Rist pinjekerner på en varm og tør pande til de bliver lidt mørke.

Tag dem herefter af og brug panden til at stege de små svampe i smør.

Krydr dem med salt og peber inden de tages af panden for at blive kølet lidt ned.

VINAIGRETTE

Rør en vinaigrette af olie, eddike, sennep og salt/peber efter smag.

ANRETNING

Anret den røgede mørbrad på et fad. Fordel herefter julesalat, svampe, pinjekerner og tern af æble på toppen.

Hertil serveres lækkert brød og vinaigrette til at toppe anretningen med.