Røget mørbrad carpaccio med tyttebær, cornichoner, æbler og chips

Røget mørbrad carpacciomed tyttebær, cornichoner, æbler og chips

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad carpacciomed tyttebær, cornichoner, æbler og chips

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. tyttebærsyltetøj
  • 16 stk. cornichoner
  • 1 paradisæble
  • 1 pose grove kartoffelchips
  • 1 pose rodfrugt chips
  • Brøndkarse
  • 1 surdejsbrød
  • 16 skiver Pålækker Røget Mørbrad
Print opskrift

Man kan blive helt svensk indeni af denne skønne carpaccio med tyttebær.
Den friske anretning emmer af stressfri sommeraften.
Nyd den i selskab med enstor kande isvand og duftende frisk brød - god fornøjelse!


Fremgangsmåde

ANRETNING: 
Fordel mørbradskiverne på 4 tallerkner eller et stort fad.

Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.

Drys med brøndkarse og servér med godt brød.