Roastbeef og sprød salat med kartofler, broccoli, salatdressing

Roastbeef og sprød salatmed kartofler, broccoli, salatdressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef og sprød salatmed kartofler, broccoli, salatdressing

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g små kartofler med skræl
  • 6 spsk. skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 0,25 broccoli
  • 2 tsk. havsalt
  • 1 hjertesalat
  • 70 g Pålækker Roastbeef
Print opskrift

Fremgangsmåde

SALAT: 
Kog kartoflerne, og lad dem køle af.

Rør dressingen sammen af skyr (eller græsk yoghurt), mayonnaise, honning og eddike. Kom krydderurter i, hvis I har lyst.

Del broccolien i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt og lad det koge i 1-3 minutter.

Hæld vandet fra dem og skyl dem kort i koldt vand. Dryp dem godt af.

Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.

ANRETNING: 

Pluk salaterne og anret dem i en bøtte.


Top med kartoffel og broccoli salat og med roastbeef allerøverst.