Roastbeefmed vagtelspejlæg, ristede løg og lucernespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed vagtelspejlæg, ristede løg og lucernespirer

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 tsk. rød pesto
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 vagtelæg
  • 2 spsk. ristede løg
  • 10 g lucernespirer
  • 10 g kørvel

Fremgangsmåde

Anret på toastbrødet tomatpesto og 2 skiver af Tulip Pålækker Roastbeef.

Varm en lille pande op med lidt olie, slå vagtelæg ud til spejlæg, steg dem til de er færdige.

Kom 1 spejlæg på hvert stykke Tulip Pålækker roastbeef og pynt med ristede løg, lucernespirer og kørvel.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.