Roastbeef med vagtelspejlæg, ristede løg og lucernespirer

Roastbeefmed vagtelspejlæg, ristede løg og lucernespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed vagtelspejlæg, ristede løg og lucernespirer

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 tsk. rød pesto
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 vagtelæg
  • 2 spsk. ristede løg
  • 10 g lucernespirer
  • 10 g kørvel
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Anret på toastbrødet tomatpesto og 2 skiver af Tulip Pålækker Roastbeef.

Varm en lille pande op med lidt olie, slå vagtelæg ud til spejlæg, steg dem til de er færdige.

Kom 1 spejlæg på hvert stykke Tulip Pålækker roastbeef og pynt med ristede løg, lucernespirer og kørvel.