Roastbeef med vagtelspejlæg og ristede løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med vagtelspejlæg og ristede løg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 tsk. rød pesto
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 vagtelæg
  • 2 spsk. ristede løg
  • 10 g lucernespirer
  • 10 g kørvel
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

Anret på toastbrødet tomatpesto og 1-2 skiver af Tulip Pålækker Roastbeef.

Varm en lille pande op med lidt olie, slå vagtelæg ud til spejlæg, steg dem til de er færdige.

Kom 1 spejlæg på hvert stykke roastbeef og pynt med ristede løg, lucernespirer og kørvel.

Lignende opskrifter

Madmuffin med broccoli og Tulip Pålækker Rullepølse

Rugbrød med FRILANDSGRIS Leverpostej

Rugbrødsspyd med hamburgerryg og ost

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt