Roastbeef på rugbrødmed rødbedesalat og valnødder

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef på rugbrødmed rødbedesalat og valnødder

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk. olie/smør
  • 160 g syltede rødbeder
  • 1 spsk. grov sennep
  • Bredbladet persille
  • 20 g valnødder
  • 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. ristede løg
Print opskrift

Roastbeef er et populært stykke pålæg både til smørrebrød eller en simpel madpakke. Du kan med få ingredienser hurtigt lave en kold, syltet rødbedesalat med valnødder og persille som det perfekte tilbehør til roastbeef på rugbrød.

Vi spiser med øjnene, og det er af det hensyn, opskriften ligger op til, at du udstikker rugbrødet med en rund form. Det er en nem måde at anrette din rugbrødsmad flot og gøre den ekstra appetitlig, uanset om det bare er til dig selv eller gæster.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Udstik rugbrødsskiverne med en rund udstikker ca. 8 cm. i diameter.
  • Steg skiverne sprøde i olie eller smør på en pande, og lad dem herefter køle af på et stykke køkkenrulle.
  • Hak de syltede rødbeder og valnødderne, og vend dem med grov sennep og bredbladet persille.
  • Fordel blandingen på de ristede rugbrødsskiver, og læg en skive roastbeef på hver.
  • Drys med ristede løg.
  • Velbekomme!

 


Tips

Flere opskrifter med roastbeef

Du kan bruge roastbeef på mange måder – på smørrebrød, i salater, sandwich og madpakken.

Se alle opskrifter med roastbeef