Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk. rapsolie
  • 160 g syltede rødbeder
  • 1 spsk. grov sennep
  • 0,25 bdt. bredbladet persille
  • 20 g valnødder
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. ristede løg

Fremgangsmåde

Udstik rugbrødsskiverne med en rund udstikker ca. 8 cm. i diameter. Steg skiverne sprøde i olie eller smør på pande og lad dem køle på køkkenrulle.

Hak de syltede rødbeder og vend dem med grov sennep, bredbladet persille og hakket valnød. Fordel blandingen på de ristede rugbrødsskiver og læg en skive roastbeef på hver.

Drys med ristede løg og servér.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.