Roastbeef med kapersmayo

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med kapersmayo

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KAPERSMAYO
  • 40 g mayonnaise
  • 10 g kapers
  • 1 spsk. sød sennep
  • 1 tsk. purløg, hakket fint
  • Salt og peber
  • ½ tsk. karry
  • 1 pk. Pålækker Roastbeef
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
Pynt
  • Rødløg, hakket fint
  • Persille og purløg
Print opskrift

Roastbeef er en klassisker på rugbrødet. Her serveret sammen med en friskrørt kapersmayo.

 


Sådan tilbereder du retten

KAPERSMAYO

Rør mayonnaise sammen med hakkede kapers, sennep, karry og hakket purløg. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Læg roastbeef på brødene.

Pynt med kapersmayo samt finthakket rødløg, purløg og evt. lidt persille.

Lignende opskrifter

Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

Hjemmebagt sandwichbolle med Grovhakket Leverpostej

Wrap med rullepølse og spirer

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt