
Roastbeef med kapersmayo
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
KAPERSMAYO- 40 g mayonnaise
- 10 g kapers
- 1 spsk. sød sennep
- 1 tsk. purløg, hakket fint
- Salt og peber
- ½ tsk. karry
- 1 pk. Pålækker Roastbeef
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- Rødløg, hakket fint
- Persille og purløg
Sådan tilbereder du retten
KAPERSMAYO
Rør mayonnaise sammen med hakkede kapers, sennep, karry og hakket purløg. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg roastbeef på brødene.
Pynt med kapersmayo samt finthakket rødløg, purløg og evt. lidt persille.

Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag
Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.
Se produkt