Smørrebrød med roastbeef og kapersmayo
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
KAPERSMAYO- 40 g mayonnaise
- 10 g kapers
- 1 spsk. sød sennep
- 1 tsk. purløg, hakket fint
- Salt og peber
- ½ tsk. karry
- 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- Lidt smør til rugbrødet
- 4 skiver kernerugbrød
- Rødløg, hakket fint
- Persille og purløg
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du smørrebrød med roastbeef:
- Hak purløg og kapers.
- Rør mayonnaise sammen med de hakkede kapers og purløg samt sennep og karry. Smag mayoen til med salt og friskkværnet peber.
- Smør rugbrødet med et tyndt lag smør, og tilføj to skiver roastbeef.
- Pynt med kapersmayo, finthakket rødløg, purløg og evt. lidt persille.
- Velbekomme!
Tips
+25 opskrifter på smørrebrød
Smørrebrød har gennem generationer været en frokostfavorit, som både små og store kan være med på. Gå på opdagelse i vores store opskriftunivers, og få inspiration til dit eget smørrebrødsbord. Du finder både klassikere og moderne fortolkninger af smørrebrød.