Smørrebrød med roastbeef og kapersmayo

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med roastbeef og kapersmayo

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KAPERSMAYO
  • 40 g mayonnaise
  • 10 g kapers
  • 1 spsk. sød sennep
  • 1 tsk. purløg, hakket fint
  • Salt og peber
  • ½ tsk. karry
SMØRREBRØD Print opskrift

Smørrebrød med roastbeef plejer hurtigt at forsvinde, når smørrebrødsfadet sendes rundt om bordet. I denne opskrift har vi byttet det klassiske remoulade og ristede løg ud med en hjemmerørt kapersmayo og hakket rødløg. Servér smørrebrødet for gæster, eller når du vil gøre lidt ekstra ud af din egen frokost.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan laver du smørrebrød med roastbeef:

  • Hak purløg og kapers.
  • Rør mayonnaise sammen med de hakkede kapers og purløg samt sennep og karry. Smag mayoen til med salt og friskkværnet peber.
  • Smør rugbrødet med et tyndt lag smør, og tilføj to skiver roastbeef.
  • Pynt med kapersmayo, finthakket rødløg, purløg og evt. lidt persille.
  • Velbekomme!

 


Tips

+25 opskrifter på smørrebrød

Smørrebrød har gennem generationer været en frokostfavorit, som både små og store kan være med på. Gå på opdagelse i vores store opskriftunivers, og få inspiration til dit eget smørrebrødsbord. Du finder både klassikere og moderne fortolkninger af smørrebrød.

 

Få flere opskrifter på smørrebrød