Roastbeef med kapersmayo og revet peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med kapersmayo og revet peberrod

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KAPERSMAYO
  • 40 g mayonnaise
  • 10 g kapers
  • 1 spsk. sød sennep
  • ¼ bundt persille
  • Salt og peber
  • 1 pk. Pålækker Roastbeef
  • 4 blade feldsalat
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 1 rødløg
  • 20 g revet peberrod
Print opskrift

Roastbeef er en klassisker på rugbrødet. Her sammen med kapersmayo og revet peberrod.

 


Fremgangsmåde

KAPERSMAYO

Rør mayonnaise sammen med hakkede kapers, sennep og hakket persille. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Læg roastbeef og feldsalat på brødene.

Pynt med kapersmayo, rødløg i både og revet peberrod.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse
Roastbeef med sprød grønkål og granatæble
Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter
Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.