Roastbeefmed kapersmayo og revet peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed kapersmayo og revet peberrod

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 40 g mayonnaise
  • 10 g kapers
  • 1 spsk. sød sennep
  • 0,25 bundt persille
  • 1 tsk. havsalt
  • 4 knivspids sort peber
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 10 g feldsalat
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 1 stk. rødløg
  • 20 g peberrod
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rør mayonnaise sammen med hakkede kapers, sennep og hakket persille. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Læg roastbeef og feldsalat på brødene. Pynt med kapersmayo, rødløg i både og revet peberrod.

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.