Pitabrød med Tulip Pålækker Fransk Leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med Tulip Pålækker Fransk Leverpostej

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 200 g Tulip Pålækker Fransk Leverpostej
  • 1 lille rødbede
  • 4 skiver Tulip Stegt Bacon
  • 4 blade hjertesalat
  • 2 tsk. ristede pinjekerner
Madpakketilbehør
  • 1 æble
  • Lille bæger yoghurt med bær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær pitabrødene i halve og fordel Tulip Pålækker Fransk Leverpostej i pitabrødene.

Skræl og riv rødbeden på et juliennejern og kom råkosten af rødbede i brødene sammen med de stegte baconskiver og hjertesalat.

Drys til sidst med pinjekerner. Pak pitabrødene passende ind og læg dem i en madkasse.

Tilføj Madpakketilbehør.

 


Tips

Du kan evt. bruge opskriften på Pitabrød med fuldkorn.