Pitabrød med leverpostej og syrlige agurker- til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med leverpostej og syrlige agurker- til børnenes madpakke

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SYRLIGE AGURKER
  • 1 dl eddike
  • ½ dl sukker
  • 1 agurk
PITABRØD Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SYRLIGE AGURKER

  • Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.
  • Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.

PITABRØD

  • Skær salaten i både.
  • Halvér pitalommerne.
  • Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.
  • Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).