
Pitabrød med leverpostej og syrlige agurker- til børnenes madpakke
- 1 t. 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
SYRLIGE AGURKER- 1 dl eddike
- ½ dl sukker
- 1 agurk
- 100 g hjertesalat
- 4 grove pitabrød
- 200 g Tulip Leverpostej
Sådan tilbereder du retten
SYRLIGE AGURKER
Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.
Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.
PITABRØD
Skær salaten i både.
Halvér pitalommerne.
Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.
Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).