Pitabrød med leverpostej og syrlige agurker- til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med leverpostej og syrlige agurker- til børnenes madpakke

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SYRLIGE AGURKER
  • 1 dl eddike
  • ½ dl sukker
  • 1 agurk
PITABRØD
  • 100 g hjertesalat
  • 4 grove pitabrød
  • 200 g Tulip Leverpostej
Print opskrift

Fremgangsmåde

SYRLIGE AGURKER

Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.

Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.

 

PITABRØD

Skær salaten i både.

Halvér pitalommerne.

Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.

Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter