
Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
PITABRØD- 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
- 1 pitabrød
- 3 blade hjertesalat
- 25 g salatost i tern
- ½ dl creme fraiche
- ½ tsk. karry
- Salt og peber
- Lidt citronsaft
- Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Sådan tilbereder du retten
KARRYDRESSING
Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.
PITABRØD
Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.
Drys med salatost.
Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.
Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.