
Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
PITABRØD- 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
- 1 pitabrød
- 3 blade hjertesalat
- 25 g salatost i tern
- ½ dl creme fraiche
- ½ tsk. karry
- Salt og peber
- Lidt citronsaft
- Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Sådan tilbereder du retten
KARRYDRESSING
Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.
PITABRØD
Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.
Drys med salatost.
Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.
Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.

Kyllingebryst
Med groft peber
Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt