Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

PITABRØD
  • 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
  • 1 pitabrød
  • 3 blade hjertesalat
  • 25 g salatost i tern
KARRYDRESSING
  • ½ dl creme fraiche
  • ½ tsk. karry
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft
TILBEHØR
  • Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARRYDRESSING

Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.

 

PITABRØD

Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.

Drys med salatost.

Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.

Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerkyllingefilet

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt