Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med kyllingepålæg- til børnenes madpakke

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

PITABRØD
  • 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
  • 1 pitabrød
  • 3 blade hjertesalat
  • 25 g salatost i tern
KARRYDRESSING
  • ½ dl creme fraiche
  • ½ tsk. karry
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft
TILBEHØR
  • Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KARRYDRESSING

Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.

 

PITABRØD

Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.

Drys med salatost.

Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.

Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.

Lignende opskrifter

Pirogger med kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

Tapas med hamburgerryg og smøreost

Fyldte horn med Tulip Pålækker Saltkød, spinat og feta

Sliced pålæg  (2)

Kyllingebryst

Med groft peber

Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt