Pita pip- pitabrød med Pålækker Kyllingefilet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pita pip- pitabrød med Pålækker Kyllingefilet

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
  • 1 pitabrød
  • 3 blade hjertesalat
  • 25 g salatost i tern
Karrydressing
  • 0,5 dl creme fraiche
  • 0,5 tsk. karry
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft
Tilbehør
  • Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie

Fremgangsmåde

Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.

Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.

Drys med salatost.

Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.

Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.

Sliced pålæg  (2)

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.