Pita pip - pitabrød med Pålækker Kyllingefilet

Pita pip- pitabrød med Pålækker Kyllingefilet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pita pip- pitabrød med Pålækker Kyllingefilet

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet
  • 1 pitabrød
  • 3 blade hjertesalat
  • 25 g salatost i tern
Karrydressing
  • 0,5 dl creme fraiche
  • 0,5 tsk. karry
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft
Tilbehør
  • Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARRYDRESSING: 

Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen og smag til med citronsaft.

PITA: 

Skær pitabrødet åbent og fyld det med hjertesalat samt kyllingefilet.

Drys med salatost.

Fyld karrydressingen i en separat boks med låg.

Arranger pitabrødet i madkassen sammen med en farverig serviet og friske grønsager.

Kylling med peberkant

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.