Pirogger med kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pirogger med kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • 300 g pizzadej
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 2 pk. Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • 50 g feta
  • 1 æg
  • 2 spsk. sesamfrø
Print opskrift

Disse pirogger med skiver af kyllingebryst kan med fordel bruges som en del af madpakken - både til børn og voksne.

 


Fremgangsmåde

Skær den røde peberfrugt ud i strimler.

Rul den færdige pizzadej ud og skær dejen ud i 8 firkanter.

Smør firkanterne med tomatpuré og læg herefter 2 skiver kyllingebryst, feta og peberstrimler på den ene halvdel af firkanterne.

Fold derefter den anden halvdel over som låg og luk dejen sammen ved at presse en gaffel ned i dejen.

Pensl med æg og drys til sidst med sesam.

Bag i ovnen ved 200 °C i ca. 12 min. til piroggerne er gyldne.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter