

Pirogger med kyllingebryst, feta og rød peberfrugt
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 300 g pizzadej
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 pk. Pålækker Kyllingesandwichskiver
- 50 g feta
- 1 æg
- 2 spsk. sesamfrø
Sådan tilbereder du retten
Skær den røde peberfrugt ud i strimler.
Rul den færdige pizzadej ud og skær dejen ud i 8 firkanter.
Smør firkanterne med tomatpuré og læg herefter 2 skiver kyllingebryst, feta og peberstrimler på den ene halvdel af firkanterne.
Fold derefter den anden halvdel over som låg og luk dejen sammen ved at presse en gaffel ned i dejen.
Pensl med æg og drys til sidst med sesam.
Bag i ovnen ved 200 °C i ca. 12 min. til piroggerne er gyldne.