
Cremet pastasalat med skinke og ærter
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
Pastasalat- 200 g pastaskruer
- 2 pk. Tulip Pålækker Røget Skinke
- 120 g sukkerærter
- 3 dl grønne ærter
- 10 cherrytomater
- Salt
- 4 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- 1 spsk. tomatketchup
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Salt
- Friskkværnet peber
- Evt. ost i tern
Sådan tilbereder du retten
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Imens pastaen koger, kan du røre dressingen sammen.
- Rør yoghurt, ketchup, honning og eddike sammen i en skål.
- Smag til med salt og peber.
- Lynkog sukkerærterne i 1 minut. Sørg for at holde øje med tiden. De skal have bid og må ikke blive bløde. Hæld vandet fra, og skyl dem i koldt vand.
- Skær de nu afkølede sukkerærter samt cherrytomater i halve og skinken i strimler.
- Vend den afkølede pasta sammen med alle grøntsagerne, skinken og dressingen.
- Smag til med salt.
- Velbekomme!
Tips
Prøv nye retter i madpakken
Er du eller børnene gået død i klapsammen-madder med leverpostej og hamburgerryg, så er pastasalat med skinke og ærter en nem vej til at gøre madpakken mere spændende. Og det er blot én af mange. Vi har samlet endnu mere inspiration til madpakken i vores opskriftsunivers.
Få flere opskrifter til madpakken
Kan man spise pastasalat dagen efter?
Hvis du har rester af pastasalaten, kan du sagtens gemme dem til dagen efter og spise dem der. Opbevar pastasalaten i en lufttæt beholder i køleskabet, så kan den holde sig frisk i 3-4 dage afhængigt af, hvilket fyld du har i den.