
Pastasalat med hamburgerryg, cherrytomater og ærter
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
PASTA- 200 g pastaskruer
- 4 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- 1 spsk. tomatketchup
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Salt
- Friskkværnet peber
- 120 g sukkerærter
- 2 pk. Tulip Pålækker Hamburgerryg
- 3 dl grønne ærter
- 10 cherrytomater
- Evt. ost i tern
Sådan tilbereder du retten
PASTA
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
DRESSING
Rør dressing sammen af yoghurten, ketchup, honning og eddike. Smag til med salt og peber.
ÆRTER
Kom sukkerærterne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i 1 minut. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Dryp dem godt af i en sigte og snit dem i halve.
PASTASALAT
Skær hamburgerryggen i strimler.
Vend pasta med ærter, sukkerærter, tomater, hamburgerryg og dressing. Smag evt. til med salt.
Tips
Du kan nemt tilføje ost til pastasalaten ved at skære små stykker af din favorit-ost og drysse på toppen til sidst.