Nudelsalatmed Tulip roastbeef

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nudelsalatmed Tulip roastbeef

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 60 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 0,25 terning oksekødsbouillon
  • 35 g Pålækker Roastbeef
  • 0,25 gul peberfrugt
  • 25 g sukkerærter
  • 2 spsk. grønne ærter
  • 2 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. sesamolie

Fremgangsmåde

Kog nudler efter forskriften sammen med bouillon, hældes i en sigte og afkøles.

Riv roastbeef i mindre stykker.

Skær rød peberfrugt i tern, og sukkerærter i strimler.

Bland peberfrugt, sukkerærter og ærter med de kogte nudler og stykker af roastbeef. Vend soja sauce og sesam olie i blandingen.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.