Nudelsalat med Tulip roastbeef

Nudelsalatmed Tulip roastbeef

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nudelsalatmed Tulip roastbeef

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 60 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 0,25 terning oksekødsbouillon
  • 35 g Pålækker Roastbeef
  • 0,25 gul peberfrugt
  • 25 g sukkerærter
  • 2 spsk. grønne ærter
  • 2 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. sesamolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

NUDELSALAT: 

Kog nudler efter forskriften sammen med bouillon, hældes i en sigte og afkøles.

Riv roastbeef i mindre stykker.

Skær rød peberfrugt i tern, og sukkerærter i strimler.

Bland peberfrugt, sukkerærter og ærter med de kogte nudler og stykker af roastbeef. Vend soja sauce og sesam olie i blandingen.