

Muffins med spegepølse, ost og spinat- til børnenes madpakke
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
MUFFINS- 150 g pizzadej
- ½ dåse flåede tomater
- 1 tsk. oregano
- 1 fed hvidløg
- Salt
- Peber
- 2 dl revet ost
- 1 pk. Tulip Pålækker Spegepølse
- 40 g babyspinat
- 2 spsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
MUFFINS
Tænd ovnen på 200 °C.
Rul dejen ud.
Rør tomat med oregano og presset hvidløg. Blend den hvis der er store stykker tomat i.
Krydr med salt og peber.
Fordel tomatsaucen på pizzadejen. Drys med 1 dl revet ost og læg skiver af spegepølse på.
Fordel spinat på toppen og rul dejen til en aflang pølse.
Skær dejen i 2 cm tykke skiver.
Smør en muffinform med lidt olivenolie og kom pizzastykkerne i formen.
Pensl med en smule olie på toppen og drys med det resterende revne ost.
Bag muffinsene ved 200 °C i 12-15 min. Lad dem køle på en rist.
Top eventuelt med oregano.