

Muffins med skinke, havregryn og æble- til børnenes madpakke
- 35 min.
Ingredienser
MUFFINS- 50 g hvedemel
- 60 g fuldkornshvedemel
- 60 g havregryn
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 60 g smør, smeltet
- 1 æble
- 2 æg
- 1 pk. Tulip Pålækker Skinke
- 1 dl mælk
- 50 g hakket peanuts
Sådan tilbereder du retten
MUFFINS
Kom hvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen.
Tilsæt det smeltede og afkølede smør.
Riv æblet og tilsæt det sammen med æg og skinke skåret i tern.
Rør lidt mælk i, til dejen er tilpas, og hæld den i muffinsforme – gerne nogle af silikone.
Top med hakkede peanuts.
Bag dem ved 200 °C i cirka 20-25 minutter.