
Mørbrad med gul peber og avocado
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 4 tsk. mayonnaise
- 2 pk. Pålækker Røget Mørbrad
- 2 avocadoer
- 1 gul peberfrugt
- Persille
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.
Fordel den røgede mørbrad på madderne.
Skræl avocadoerne og halvér dem. Skær dem i fine skiver på langs og fordel dem på mørbradskiverne.
Snit den gule peber i fine tern og hak persillen.
Anret madderne og giv til sidst et drys med groft peber og salt.

Røget Mørbrad
Krydret og røget over bøgeflis
Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.
Se produkt