Mørbrad med gul peber og avocado

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med gul peber og avocado

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4 tsk. mayonnaise
  • 2 pk. Pålækker Røget Mørbrad
  • 2 avocadoer
  • 1 gul peberfrugt
  • Persille
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.

Fordel den røgede mørbrad på madderne.

Skræl avocadoerne og halvér dem. Skær dem i fine skiver på langs og fordel dem på mørbradskiverne.

Snit den gule peber i fine tern og hak persillen.

Anret madderne og giv til sidst et drys med groft peber og salt.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroegetmoerbrad

Røget mørbrad

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt