Mørbrad med gul peber og avocado

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med gul peber og avocado

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4 tsk. mayonnaise
  • 2 pk. Pålækker Røget Mørbrad
  • 2 avocadoer
  • 1 gul peberfrugt
  • Persille
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.

Fordel den røgede mørbrad på madderne.

Skræl avocadoerne og halvér dem. Skær dem i fine skiver på langs og fordel dem på mørbradskiverne.

Snit den gule peber i fine tern og hak persillen.

Anret madderne og giv til sidst et drys med groft peber og salt.

Lignende opskrifter

Kamsteg med syltede græskar og spidskål

Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

Muffins med spegepølse, ost og spinat

- til børnenes madpakke

Røget mørbrad (1) (1)

Røget Mørbrad

Krydret og røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt