Mørbradi sandwich

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradi sandwich

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 små kartofler med skræl
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • 0,25 bdt. dild
  • 2 tsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 8 radiser
  • 2 syltede agurker
  • 1 baguette
  • 140 g Pålækker Mørbrad

Fremgangsmåde

Rengør kartoflerne, og kog dem.

Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.

Skær de kogte kartofler i grove tern og radiser og syltede agurker i små tern. Vend det hele i dressingen.

Flæk baguetten og fordel skiver af mørbrad herpå.

Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene og drys til sidst med lidt friskhakket dild.

Røget mørbrad

Røget Mørbrad

Røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.