Mørbradi sandwich

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradi sandwich

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 små kartofler med skræl
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • 0,25 bundt bild
  • 2 tsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • 8 radiser
  • 2 syltede agurker
  • 1 baguette
  • 140 g Pålækker Mørbrad
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Rengør kartoflerne, og kog dem.

DRESSING: 
Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.

Skær de kogte kartofler i grove tern og radiser og syltede agurker i små tern. Vend det hele i dressingen.

ANRETNING: 
Flæk baguetten og fordel skiver af mørbrad herpå.

Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene og drys til sidst med lidt friskhakket dild.

Røget mørbrad (1) (1)

Røget mørbrad

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.