Mørbrad i sandwich

Mørbradi sandwich

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradi sandwich

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 små kartofler med skræl
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • 0,25 bdt. dild
  • 2 tsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 8 radiser
  • 2 syltede agurker
  • 1 baguette
  • 140 g Pålækker Mørbrad
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rengør kartoflerne, og kog dem.

Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.

Skær de kogte kartofler i grove tern og radiser og syltede agurker i små tern. Vend det hele i dressingen.

Flæk baguetten og fordel skiver af mørbrad herpå.

Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene og drys til sidst med lidt friskhakket dild.