Mini pizza med tomat, Sønderjysk Spegepølse og basilikum

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini pizza med tomat, Sønderjysk Spegepølse og basilikum

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
  • 1 portion pizzadej
  • 100 g tomatpure
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 1 tsk. salt
  • 1 grøn eller gul peberfrugt
  • 200 g revet mozarella
  • Skolemælk
Madpakketilbehør
  • Hjemmebagt rugbrød med Tulip Pålækker FRILANDSGRIS Leverpostej
  • Skoleagurker
  • 1 bøtte med blåbær
Print opskrift

Find opskriften på pizzadej her.

 


Sådan tilbereder du retten

Del en portion pizzadej i 8 lige store portioner, formes til kugler.

Rul hver enkelt ud på et meldrysset bord. Bland tomatpure med knust hvidløg, sambal oelek og salt sammen. Fordel tomatpure på hver af de 8 små pizzaer.

Fordel 3 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse på hver pizza. Skær ringe af peberfrugt og kom dem på hver pizza. Drys med revet ost.

Bag dem på en bagesten eller på en bageplade med bagepapir ved 250 °C​ varmluftovn i ca. 6-8 min. til de er gyldne og sprøde. Afkøl på rist.

 


Tips

Grønne asparges er også lækre som topping.