Madpakke tapas- kylling & spinat tapas, mini club sandwich og pindemad med leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Madpakke tapas- kylling & spinat tapas, mini club sandwich og pindemad med leverpostej

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

Kylling & spinat tapas
  • 2 spsk. Tulip Spread med kylling og spinat
  • 1 skive groft toastbrød
  • 1 radise skåret i skiver
  • 1 skive rød peberfrugt
  • Frisk brøndkarse
Mini club sandwich
  • 1 skive Tulip Pålækker kyllingefilet
  • Groft toastbrød
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 0,5 tsk. karry
  • Salt og peber
  • 1 blad grøn salat
  • 1 skive tomat
  • 1 skive agurk
  • 1 skive Tulip færdigstegt bacon
Pindemad med leverpostej
  • 2 spsk. Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 skive groft toastbrød
  • 1 skive agurk
  • 1 skive Tulip færdigstegt bacon

Fremgangsmåde

Skær eller udstik toastbrødet i rund form.

Smør brødet med Tulip Spread med kylling og spinat.

Pynt med en skive rød peberfrugt, radiseskiver og frisk brøndkarse.

Lav derefter mini club sandwich.

Rør mayonnaise, karry, salt og peber sammen og smag til.

Skær eller udstik toastbrødet så du har to stykker, rist evt. toastbrødet.

Smør brødskiverne med karrydressing. Fordel salat, tomatskive, kyllingefilet, bacon og agurk på brødet. Læg topbrødet på.

Du kan også bruge vores Tulip Pålækker Sandwich Kylling & Bacon.

Skær eller udstik toastbrødet i rund form så du har to stykker.

Smør brødet med Leverpostej og top op med agurkeskive og sprød bacon.

Læg topbrødet på.