Madpakke Tapas(består af 3 forskellige opskrifter)

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Madpakke Tapas(består af 3 forskellige opskrifter)

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

MINI CLUB SANDWICH
  • 0,5 pk. Pålækker Kyllingefilet
  • 4 skiver Groft toastbrød
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 1 spsk. Løg
  • Salt
  • Peber
  • Agurk
  • Tomat
  • Krølsalat
  • 2 skiver Tulip Færdigstegt bacon
TAPAS
  • 4 skiver Mørkt rugbrød
  • 0,5 pk. Friskost naturel
  • Spinat
  • 0,5 pk. Pålækker Hamburgerryg
  • Rød peberfrugt
PINDEMADDER
  • 4 skiver Fuldkornsbrød
  • 50 g Leverpostej
  • Agurk
  • 2 skiver Tulip Færdigstegt bacon
PYNT
  • Tandstikker

Fremgangsmåde

MINI CLUB SANDWICH med kylling, bacon og grønt:
Rør mayonnaise med karry, løg, salt og peber.
Smør karrymayonnaisen på det grove toastbrød.
Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og agurk skåret i skiver.
Top op med Tulip Pålækker Kyllingefilet og et stykke bacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.
Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker.
Evt. kan lidt madpapir pakkes om og så er de klar til madkassen.

TAPAS med hamburgerryg og friskost:
Skær rugbrødet i firkanter af ca. 3 x 3 cm - rist og afkøl.
Skær rød peber i store tern. Smør rugbrød med smøreost.
På hvert stykke lægges 1-2 blade spinat og et stykke rød peber.
Hamburgerryg deles i 2 og zigzagfoldes, hvorefter det lægges på brødet.
Stik en pind igennem fyldet, så det holdes fast.

PINDEMADDER med leverpostej og bacon:
Smør to fuldkornstoastbrød med Tulip Bacon Leverpostej.
Læg agurkeskiver og bacon på.
Læg en skive toastbrød ovenpå.
Skær brødene i små trekanter og stik tandstikker i trekanterne, så det bliver til små pindemadder.