Leverpostejhapsere med rødkål - en opskrift med pålæg fra Tulip

Leverpostejhapseremed rødkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostejhapseremed rødkål

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver flutes
  • 1 pakke Tulip Leverpostej
  • 100 g rødkål, konserves
  • 1 bundt forskellige spirer
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

De her små leverpostejshapsere forsvinder med garanti som dug for solen.
For de ikke bare ser godt ud de smager også fantastisk...Velbekomme!


Fremgangsmåde

BRØD: 
Skær tynde skiver af flute (eller hvad du lige har i brødskuffen) og rist skiverne til de er gyldne.

RØDKÅL: 
Lun rødkål og fordel lidt på hver skive flute.

LEVERPOSTEJHAPSERE: 
Læg en stor spiseskefuld leverpostej ovenpå rødkålen.

Pynt på toppen med forskellige spirer og slut af med lidt friskkværnet peber.