Leverpostej med rødbedekompot og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med rødbedekompot og bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RØDBEDEKOMPOT
  • 100 g rå rødbede
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g rosiner
  • ¾ dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • ½ spsk. rørsukker
  • Salt
  • Sort peber
RUGBRØD
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 200 g Tulip Leverpostej
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

RØDBEDEKOMPOT

​Rist rødbedestrimler i rapsolie.

Tilsæt rosiner, bouillon, balsamico og rørsukker og lad det koge, til væden er fordampet og rødbederne er godt møre.

Smag til med salt og peber.

RUGBRØD

Steg baconskiverne sprøde.

Servér leverpostejen i skiver på rugbrødet og top med rødbedekompot og bacon.