Kyllingebryst tomat & timiani proteinsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingebryst tomat & timiani proteinsalat

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 0,5 ds. kikærter i vand
  • 5 cherrytomater
  • 2 spsk. hummus
  • 20 blade spinat
  • 1 dl rød quinoa
  • 1 pk. Pålækker Sandwich Kylling
  • 2 spsk. majs

Fremgangsmåde

Kog quinoaen og kikærterne ifølge anvisningen på pakken.

Lad quinoaen køle af og bland med majs.

Skær cherrytomaterne i  halve.

Kom hummus i bunden af et glas.

Læg kikærter ovenpå og derefter quinoa- og majsblandingen.

Herpå lægger du tomater, Pålækker Sandwich Kylling og
spinatblade.

Sandwich Kylling m/Tomat og timian

Sandwich Kylling m/Tomat og timian

Til Tulip Pålækker Tomat & Timian bruger vi ferske kyllingebryster som skæres i mindre stykker, som marineres i saltlage og krydderurter 1 døgn før nænsom kogning. Herefter steges kødet mørt og saftigt i solsikkeolie til det opnår et flot gyldent udseende.