Kamsteg med syltede græskar og spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kamsteg med syltede græskar og spidskål

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 4-8 blase Salat
  • 1 pk. Pålækker Kamsteg
  • 100 g syltede græskar
  • ½ tsk. rosenpeber
  • 100 g spidskål
  • 1 spsk. citronolivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Smør rugbrødet med smør og læg et salatblad samt 2 skiver kamsteg på hver.

Skær de syltede græskar i grove stykker og vend dem med knust rosenpeber.

Snit spidskål, vend det med citronolie og smag til med knust hvidløg samt salt og peber.

Fordel græskar og kål på kamstegen og servér.

Lignende opskrifter

Rugbrødsklapsammen med spegepølse

- til børnenes madpakke

Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

Majswrap med Bacon Leverpostej og Stegt Bacon

Stegt Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt