
Kamsteg med frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- Smør
- 4-8 blade salat
- 1 pk. Pålækker Kamsteg
- 150 g rødkål
- 2 spsk. olie
- Citronsaft
- 1 spsk. honning
- ½ tsk. sennep
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1 appelsin
- 20 g valnøddekerner
Sådan tilbereder du retten
Smør rugbrødet med smør og læg et salatblad samt 2 skiver kamsteg på hver.
RØDKÅLSSALAT
Hak rødkålen fint og vend den i en dressing af lidt olie og citronsaft, smagt til med honning, sennep, salt og peber.
Pil appelsinen og skær den i små stykker.
Vend appelsinstykkerne i rødkålssalaten og drys med valnødder.
Rødkålssalaten vendes sammen og anrettes oven på kamstegen.

Stegt Kamsteg
Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt