Kamstegmed frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kamstegmed frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • Hovedsalat
  • 100 g Pålækker Kamsteg
  • 150 g rødkål
  • 2 spsk. olie
  • Citronsaft
  • 1 spsk. honning
  • 0,5 tsk. sennep
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 appelsin
  • 20 g valnøddekerner

Fremgangsmåde

Smør rugbrødet med smør og læg et salatblad samt 2 skiver kamsteg på hver.

Hak rødkålen fint og vend den i en dressing af lidt olie og citronsaft, smagt til med honning, sennep, salt og peber.

Pil appelsinen og skær den i små stykker. Vend appelsinstykkerne i rødkålssalaten og drys med valnødder.

Rødkålssalaten vendes sammen og anrettes oven på kamstegen.

Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.