Kamsteg med frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kamsteg med frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 4-8 blade salat
  • 1 pk. Pålækker Kamsteg
RØDKÅLSSALAT
  • 150 g rødkål
  • 2 spsk. olie
  • Citronsaft
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. sennep
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 appelsin
  • 20 g valnøddekerner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Smør rugbrødet med smør og læg et salatblad samt 2 skiver kamsteg på hver.

RØDKÅLSSALAT

Hak rødkålen fint og vend den i en dressing af lidt olie og citronsaft, smagt til med honning, sennep, salt og peber.

Pil appelsinen og skær den i små stykker.

Vend appelsinstykkerne i rødkålssalaten og drys med valnødder.

Rødkålssalaten vendes sammen og anrettes oven på kamstegen.

Lignende opskrifter

Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum

- til børnenes madpakke

Fyldte horn med Tulip Pålækker Saltkød, spinat og feta

Rugklapper med leverpostej, bacon og grønt

Stegt Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt