Kalkun carpaccioaf grillet kulkunbryst med kapers-vinaigrette og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkun carpaccioaf grillet kulkunbryst med kapers-vinaigrette og sprød salat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Røget Kalkunbryst
  • 100 g blandet spæde salater
  • 1 spsk. kapers
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 80 g bladselleri
  • 1 bdt. dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kapers kommes i en skål sammen med finthakket rødløg, snittet engelsk selleri, snittet æble, dild, citronsaft og olie. Lad trække i ca. 5 min.

Det grillede kalkunbryst anrettes på en tallerken.

Kapersvinaigrette og blandet salat anrettes ovenpå.

Kalkunbrystfilet

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.