Quinoa bowl med kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Quinoa bowl med kalkunbryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Dressing
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. flydende honning
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Ærteskud
Print opskrift

Lækker og velsmagende grøntsagsbowl

Med denne opskrift på quinoa bowl, får du en hurtig frokost, der både er mættende, frisk og lækker.

Quinoa bowls er blevet utroligt populære over den sidste tid. Det skyldes, at der er mange måder at variere dem, de er utrolig nemme at lave – og så holder de sig godt i madpakken. Det eneste, opskriften kræver, er, at du har en rest quinoa fra aftenen før, ellers kan du hurtigt koge noget, så du har til flere dage.

 


Sådan tilbereder du retten

Grøntsager til bowlen

  • Riv rødbede groft på rivejern eller juliennejern.
  • Klargør aspargesbroccoli, evt. halver. Blancher i kogende vand i 2 min. Skyl i koldt vand og afdryp.
  • Skær et æble i tern.

Quinoa bowl dressing

  • Lav dressingen ved at blande æblecidereddike og honning sammen.
  • Pisk olivenolie i til ensartet konsistens, og krydr med salt og kværnet peber.

Anretning

  • Anret i en skål eller to-go bowl. Start med de kogte quinoa i bunden. Top med revet rødbede, aspargesbroccoli og æble.
  • Fordel dressingen over hver bowl. Rul skiver af kalkunbryst, og fordel dem på salaterne.
  • Krydr med ekstra salt og peber og top med ærteskud.
  • Velbekomme!

 


Tips

Quinoa bowl tilbehør

En lækker quinoa bowl gør sig godt som frokost, men du kan også sagtens servere quinoa bowls som aftensmad. Her kan du servere med et tilbehør til – og så har du et mættende måltid.

Se flere opskrifter

Frisk madpakke dagen igennem

Det kan være svært at holde en madpakke frisk hele dagen igennem – især når der er tale om salater. Hvis du ikke skal spise salaten med det samme, kan vi anbefale, at du først hælder dressing over salaten, når den skal spises. Sådan holder grøntsagerne sig sprøde resten af dagen.

Gå på opdagelse i vores madpakke-opskrifter