Juletapas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Juletapas

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mørkt rugbrød
MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG
  • 0,25 Rødkål
  • 1 Appelsin
  • 2 spsk. Valnødder
  • 1 pk. Træspid
  • 1 pk. Pålækker Kamsteg
LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL
  • 1 pk. Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 pk. Tulip Færdigstegt bacon
  • 0,25 gl. Syltet agurk
  • 4 knsp. Frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG:
Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.
Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halver kamstegsskiverne.
Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og herefter foldes de halve kamstegsskiver.
Slut af med at sætte en pind igennem.
Pynt evt. med stegte løgringe.

LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL:
Lav kugler af Tulips Bacon Leverpostej formet med en ske og rul kugler i knust bacon.
Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.