Juletapas - en opskrift med pålæg fra Tulip

Juletapas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Juletapas

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke mørkt rugbrød
MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG
  • 0,25 rødkål
  • 1 appelsin
  • 2 spsk. valnødder
  • 1 pakke træspid
  • 1 pakke Pålækker Kamsteg
LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL
  • 1 pakke Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 pakke Tulip Færdigstegt bacon
  • 0,25 glas syltet agurk
  • 4 knivspids frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG:
Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.
Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halver kamstegsskiverne.
Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og herefter foldes de halve kamstegsskiver.
Slut af med at sætte en pind igennem.
Pynt evt. med stegte løgringe.

LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL:
Lav kugler af Tulips Bacon Leverpostej formet med en ske og rul kugler i knust bacon.
Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.