Hjemmelavet snack med kylling og pikantost

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelavet snack med kylling og pikantost

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Pålækker Kyllingefilet
  • ½ pk. pikant flødeost
  • 1 pk. pizzadej
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 2 spsk. birkes
Print opskrift

Lav denne lækre frøsnapper eller kyllingesnapper til din eller børnenes madpakke som et lidt anderledes indslag.

 


Sådan tilbereder du retten

Smør pikant-ost på halvdelen af pizzafladen.
Læg skiver af Tulip Pålækker Kyllingefilet ovenpå pikantosten.
Fold dejen sammen ved at folde den del af dejen, der ikke er fyld på, over den anden.
Drys lyse sesamfrø ud over den ene side af dejen. Vend dejen på hovedet og drys sorte birkes ud over den anden side.
Skær strimler af dejen på ca. 2-3 cm tykkelse med en skarp kniv eller et pizzahjul. Twist herefter hver strimmel som en frøsnapper og læg dem på en bageplade.
Bag kyllingesnapperne i ovnen ved 180 °C i ca. 20 min. eller indtil de er gyldne.

Lignende opskrifter

Roastbeef med broccolisalat

Rullepølse med granatæble og grønkål

Leverpostej med aniskrydret bacon, asier og rødkål

Sliced pålæg  (2)

Kyllingebryst

Med groft peber

Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt