
Hjemmelavet snack med kylling og pikantost
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Pålækker Kyllingefilet
- ½ pk. pikant flødeost
- 1 pk. pizzadej
- 2 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. birkes
Sådan tilbereder du retten
Smør pikant-ost på halvdelen af pizzafladen.
Læg skiver af Tulip Pålækker Kyllingefilet ovenpå pikantosten.
Fold dejen sammen ved at folde den del af dejen, der ikke er fyld på, over den anden.
Drys lyse sesamfrø ud over den ene side af dejen. Vend dejen på hovedet og drys sorte birkes ud over den anden side.
Skær strimler af dejen på ca. 2-3 cm tykkelse med en skarp kniv eller et pizzahjul. Twist herefter hver strimmel som en frøsnapper og læg dem på en bageplade.
Bag kyllingesnapperne i ovnen ved 180 °C i ca. 20 min. eller indtil de er gyldne.

Kyllingebryst
Med groft peber
Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt