Hjemmelavet rugbrød med Peber Spegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelavet rugbrød med Peber Spegepølse

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 g gode skiver rugbrød, gerne hjemmelavet
  • 6 små nye kartofler
  • 8 skiver Tulip Pålækker Peber Spegepølse
  • 2 spsk. dijonnaise
  • ½ rødløg
  • 2 spsk. hvidløgsspire
  • Salt og friskkværnet peber
Madpakketilbehør
  • 2 stk. digestive kiks
  • 1 æble
  • 50 g cashewnødder
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand indtil de er møre, ca. 20 min. Lad kartoflerne køle ned under koldt rindende vand.

Skær kartoflerne i kvarte.

Hak rødløget i små tern.

Læg Tulip Pålækker Peber Spegepølse på rugbrødet og fordel derefter kartoffelstykkerne, dijonnaise, rødløgstern og hvidløgsspire på toppen.

Pak rugbrødsmadderne ind i passende madpakkepapir og kom dem i passende madkasse.

Tilføj Madpakketilbehør.

 


Tips

Du kan evt. bruge denne opskrift på hjemmelavet rugbrød.