

Hjemmelavet rugbrød med Peber Spegepølse
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 gode skiver rugbrød, gerne hjemmelavet
- 6 små nye kartofler
- 8 skiver Tulip Pålækker Peber Spegepølse
- 2 spsk. dijonnaise
- ½ rødløg
- 2 spsk. hvidløgsspire
- Salt og friskkværnet peber
- 2 stk. digestive kiks
- 1 æble
- 50 g cashewnødder
Sådan tilbereder du retten
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand indtil de er møre, ca. 20 min. Lad kartoflerne køle ned under koldt rindende vand.
Skær kartoflerne i kvarte.
Hak rødløget i små tern.
Læg Tulip Pålækker Peber Spegepølse på rugbrødet og fordel derefter kartoffelstykkerne, dijonnaise, rødløgstern og hvidløgsspire på toppen.
Pak rugbrødsmadderne ind i passende madpakkepapir og kom dem i passende madkasse.
Tilføj Madpakketilbehør.
Tips
Du kan evt. bruge denne opskrift på hjemmelavet rugbrød.