Hamburgerryg med nem italiensk salatServeret med friske krydderurter

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med nem italiensk salatServeret med friske krydderurter

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft kernerugbrød
  • 6 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
  • ¾ dl ærter
  • ¾ dl gulerødder skåret i små tern
  • 2 spsk. god mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. hakket purløg
  • 1 spsk. bredbladet persille
  • 4 cherrytomater
  • ¼ gul peber skåret i tynde strimler
  • Evt. ekstra hakket purløg til pynt
  • Salt og peber
Print opskrift

Er der noget bedre end det helt klassiske smørrebrød – hamburgerryg med italiensksalat? Her finder du en nem opskrift på hjemmelavet italiensksalat.


Sådan tilbereder du retten

Har du et yndlingsrugbrød fra bageren eller supermarkedet, så byg dit smørrebrød herpå. Har du mod på det kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.

  • Blancher ærter og gulerødder ved at komme dem i kogende vand i 1½ minut og køl herefter hurtigt ned med iskoldt vand.
  • Fordel skiverne af hamburgerryg på rugbrødet.
  • Vend ærter og gulerødder med mayonnaise, dijonsennep og hakkede purløg og bredbladet persille.
  • Smag til med salt og peber.
  • Top pålægget med italiensksalat, cherrytomater skåret i kvarte og de tynde strimler gul peberfrugt.
  • Velbekomme!


Tips

Serveringsforslag

Smørrebrød gør sig godt på frokostbordet – fx til julefrokosten. Find julefrokost ideer til dit smørrebrød og prøv:

Røget mørbrad med urtekrydret røræggecreme

Dyrlægens natmad

Find flere opskrifter i vores opskriftsunivers – her er både det klassisk gode smørrebrød og mere moderne fortolkninger at finde.