
Hamburgerryg med nem italiensk salatServeret med friske krydderurter
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver groft kernerugbrød
- 6 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
- ¾ dl ærter
- ¾ dl gulerødder skåret i små tern
- 2 spsk. god mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. hakket purløg
- 1 spsk. bredbladet persille
- 4 cherrytomater
- ¼ gul peber skåret i tynde strimler
- Evt. ekstra hakket purløg til pynt
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Har du et yndlingsrugbrød fra bageren eller supermarkedet, så byg dit smørrebrød herpå. Har du mod på det kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.
- Blancher ærter og gulerødder ved at komme dem i kogende vand i 1½ minut og køl herefter hurtigt ned med iskoldt vand.
- Fordel skiverne af hamburgerryg på rugbrødet.
- Vend ærter og gulerødder med mayonnaise, dijonsennep og hakkede purløg og bredbladet persille.
- Smag til med salt og peber.
- Top pålægget med italiensksalat, cherrytomater skåret i kvarte og de tynde strimler gul peberfrugt.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Smørrebrød gør sig godt på frokostbordet – fx til julefrokosten. Find julefrokost ideer til dit smørrebrød og prøv:
Røget mørbrad med urtekrydret røræggecreme
Find flere opskrifter i vores opskriftsunivers – her er både det klassisk gode smørrebrød og mere moderne fortolkninger at finde.