

Hamburgerryg med avokado og ærteskud
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
RUGBRØD- 4 skiver mørkt rugbrød
- 1 tsk. olivenolie
- 1 tsk. havsalt
- 8 skiver Pålækker Hamburgerryg
- 2 avocadoer
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 bundt ærteskud
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
RUGBRØD:
Vend rugbrødsskiverne med olivenolie og havsalt.
Rist dem sprøde i ovnen ved ca. 175 °C og fordel herefter hamburgerrygskiverne på rugbrødet.
TILBEREDNING:
Rist sesamfrø gyldne på en tør pande.
Del avocadoerne, fjern stenene og skær ”kødet” i skiver.
ANRETNING:
Læg avocadoskiverne oven på hamburgerryggen.
Pynt med masser ærteskud.
Drys med sesamfrø, salt og kværnet peber.