Grovbolle med Tulip Pålækker Kamsteg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grovbolle med Tulip Pålækker Kamsteg

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. grovboller
  • 2 spsk. god mayonnaise
  • 1 håndfuld rucola
  • 6 skiver Tulip Pålækker Kamsteg
  • 1 lille rødt æble
Madpakketilbehør
  • Frugtsmoothie efter eget valg
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær grovbollerne i halve og smør dem med mayonnaise.

Fordel rucolabladene mellem de to boller.

Læg skiverne af Tulip Pålækker Kamsteg på rucolabladene.

Skær æblet i tynde skiver og kom det på pålægget.

Luk sandwichbollen og pak dem ind i madpakkepapir. Kom dem i passende madkasse.

Lignende opskrifter

Tapas med leverpostej og rødkål

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Madmuffin med broccoli og Tulip Pålækker Rullepølse

Stegt Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt