
Grillet fladbrød med spegepølse og edamamebønner
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 fladbrød
- 10 skiver Tulip Pålækker Peberspegepølse
- 4 spsk. karryhummus
- 2 små håndfulde fintsnittet rød spidskål
- 1 dl edamamebønner - optøet
- Frisk kørvel til pynt
- 1 ds kikærter
- 1 dl god olivenolie
- Saften af ½ citron
- 1 tsk. spidskommen
- 1 spsk. karry
- 2 fed hvidløg
- ½ rød chili
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Sådan tilbereder fladbrød med peberspegepølse og edamamebønner
- Grill fladbrødene på en varm grillpande på begge sider, så de får en sprød overflade.
- Smør fladbrødene med karryhumus og top med skiverne af peberspegepølse.
- Fordel fintsnittet rød spidskål ud på spegepølsen sammen med edamamebønnerne.
- Pynt til sidst med frisk kørvel.
- Spis fladbrødene åbne eller rul dem sammen.
- Velbekomme!
Sådan tilbereder du karryhummus
- Hæld væsken fra kikærterne.
- Kom kikærterne op i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne og blend dem helt glat og homogen hummusmasse.
- Smag til med salt og peber.