Grillet fladbrød med spegepølse og edamamebønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet fladbrød med spegepølse og edamamebønner

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 fladbrød
  • 10 skiver Tulip Pålækker Peberspegepølse
  • 4 spsk. karryhummus
  • 2 små håndfulde fintsnittet rød spidskål
  • 1 dl edamamebønner - optøet
  • Frisk kørvel til pynt
Karryhummus
  • 1 ds kikærter
  • 1 dl god olivenolie
  • Saften af ½ citron
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 spsk. karry
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • Salt og peber
Print opskrift

Perfekt til frokost, aftensmad eller i madpakken.


Sådan tilbereder du retten

Sådan tilbereder fladbrød med peberspegepølse og edamamebønner

  • Grill fladbrødene på en varm grillpande på begge sider, så de får en sprød overflade.
  • Smør fladbrødene med karryhumus og top med skiverne af peberspegepølse.
  • Fordel fintsnittet rød spidskål ud på spegepølsen sammen med edamamebønnerne.
  • Pynt til sidst med frisk kørvel.
  • Spis fladbrødene åbne eller rul dem sammen.
  • Velbekomme!

 

Sådan tilbereder du karryhummus

  • Hæld væsken fra kikærterne.
  • Kom kikærterne op i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne og blend dem helt glat og homogen hummusmasse.
  • Smag til med salt og peber.