Nemme, lækre fladbrød med fyld og karryhummus

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nemme, lækre fladbrød med fyld og karryhummus

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 fladbrød
  • 10 skiver Tulip Pålækker Peberspegepølse
  • 4 spsk. karryhummus
  • 2 små håndfulde fintsnittet rød spidskål
  • 1 dl edamamebønner - optøet
  • Frisk kørvel til pynt
Karryhummus
  • 1 ds kikærter
  • 1 dl god olivenolie
  • Saften af ½ citron
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 spsk. karry
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • Salt og peber
Print opskrift

Flotte farverige fladbrød til din frokost eller aftensmad

Disse fladbrød med fyld af peberspegepølse og cremet karryhummus er et lækkert indspark til din frokost eller aftensmad. Den knasende røde spidskål og de friske grønne edamamebønner gør retten ekstra farverig og indbydende.

Her får du en nem ret med mange gode råvarer. Ikke kun fordi den tager mindre end 30 minutter at lave, men også fordi du bruger pålæg som fyld.

 


Sådan tilbereder du retten

Fladbrød med fyld:

  • Grill fladbrødene på en varm grillpande på begge sider, så de får en sprød overflade.
  • Smør fladbrødene med karryhumus og læg skiver af peberspegepølse ovenpå.
  • Fordel fintsnittet rød spidskål ud på spegepølsen sammen med edamamebønnerne.
  • Pynt til sidst med frisk kørvel.
  • Spis fladbrødene åbne eller rul dem sammen.

Karryhummus:

  • Hæld væsken fra kikærterne.
  • Kom kikærterne op i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne og blend dem helt glat og homogen hummusmasse.
  • Smag til med salt og peber.
  • Velbekomme!

 


Tips

Byt karryhummus ud

Vi har brugt gul karryhummus i vores fladbrød. Men hummus kommer i mange farver og varianter – og kan bruges i et væld af forskellige retter. Det er en nem måde at flette mere grønt ind i dine retter og tilføje flotte farver og smage.

Brug hummus i din salat

 

Brug pålæg og gør madlavningen nemmere

Når du bruger pålæg i dine retter, gør du ikke kun madlavningen nemmere for dig selv. Du kan også bruge metoden til at få bugt med de sidste skiver pålæg i pakken, hvis de ligger i køleskabet og snart rammer udløbsdato. På den måde letter du både dit eget arbejde og mindsker madspild.

Se flere lækre opskrifter med pålæg