Græskarkernerugbrød med Grovhakket Leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarkernerugbrød med Grovhakket Leverpostej

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft græskarkernerugbrød
  • 120 g Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej
  • 100 g blandede og skrællede rodfrugter f.eks. rødbede, gulerod og kålrabi
  • 6 gode skiver frisk agurk
Madpakketilbehør
  • Mini riskiks
  • 1 banan
  • Lille smoothie med bær
Print opskrift

Nem og hurtig opskrift på Græskarkernerugbrød med Tulip Pålækker Grovhakket Leverpostej - perfekt til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Fordel Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej på rugbrødet. Snit rodfrugterne på et spiralrivejern og bland dem nænsomt sammen i en skål. Læg agurkeskiverne på leverpostejen og top med en generøs portion spiralgrøntsager.

Læg rugbrødsmaden i en passende madkasse og læg et stykke mellemlægspapir over grøntsagerne inden madkassen lukkes. Pak madpakketilbehøret separat.

 


Tips

Grøntsagerne kan med fordel snittes dagen før og opbevares i koldt vand på køl. Dræn grundigt inden brug. Rødbede opbevares bedst for sig natten over.

Lignende opskrifter

Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet

Tapas med hamburgerryg og smøreost

Rugklapper med Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse