Græskarkernerugbrød med Grovhakket Leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarkernerugbrød med Grovhakket Leverpostej

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft græskarkernerugbrød
  • 120 g Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej
  • 100 g blandede og skrællede rodfrugter f.eks. rødbede, gulerod og kålrabi
  • 6 gode skiver frisk agurk
Madpakketilbehør
  • Mini riskiks
  • 1 banan
  • Lille smoothie med bær
Print opskrift

Nem og hurtig opskrift på Græskarkernerugbrød med Tulip Pålækker Grovhakket Leverpostej - perfekt til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Fordel Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej på rugbrødet. Snit rodfrugterne på et spiralrivejern og bland dem nænsomt sammen i en skål. Læg agurkeskiverne på leverpostejen og top med en generøs portion spiralgrøntsager.

Læg rugbrødsmaden i en passende madkasse og læg et stykke mellemlægspapir over grøntsagerne inden madkassen lukkes. Pak madpakketilbehøret separat.

 


Tips

Grøntsagerne kan med fordel snittes dagen før og opbevares i koldt vand på køl. Dræn grundigt inden brug. Rødbede opbevares bedst for sig natten over.