

Græskarkernerugbrød med Grovhakket Leverpostej
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver groft græskarkernerugbrød
- 120 g Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej
- 100 g blandede og skrællede rodfrugter f.eks. rødbede, gulerod og kålrabi
- 6 gode skiver frisk agurk
- Mini riskiks
- 1 banan
- Lille smoothie med bær
Sådan tilbereder du retten
Fordel Tulip Pålækker Grofthakket Leverpostej på rugbrødet. Snit rodfrugterne på et spiralrivejern og bland dem nænsomt sammen i en skål. Læg agurkeskiverne på leverpostejen og top med en generøs portion spiralgrøntsager.
Læg rugbrødsmaden i en passende madkasse og læg et stykke mellemlægspapir over grøntsagerne inden madkassen lukkes. Pak madpakketilbehøret separat.
Tips
Grøntsagerne kan med fordel snittes dagen før og opbevares i koldt vand på køl. Dræn grundigt inden brug. Rødbede opbevares bedst for sig natten over.