Fuldkorns clubsandwich med Tulip Pålækker Kalkunbryst og chokoladeruller

Fuldkorns clubsandwichmed Tulip Pålækker Kalkunbryst og chokoladeruller

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkorns clubsandwichmed Tulip Pålækker Kalkunbryst og chokoladeruller

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver groft toastbrød
  • 2 tsk. flødeost
  • 30 g Pålækker Kalkunbryst
  • 1 spsk. frisk karse
  • 1 fuldkornstortilla
  • 1 spsk. nutella
  • 20 g blåbær
Print opskrift

Fremgangsmåde

CLUBSANDWICH: 
Smør begge stykker fuldkorns sandwichbrød med flødeost, kom 3 skiver Tulip Pålækker Kalkun på.

Klappes sammen og skær takker som en mund i gennem sandwichen så det ligner en mund.

Kom karse på som hår på toppen af sandwichen.

CHOKOLADE RULLER: 
Lav en chokolade wrap ved at smøre nutella på fuldkornswrap. Rulles stramt sammen som en rulle og skæres ud i 3 cm stykker.

ANRETNING: 
Anret dem i en lille madpakke boks som lækker snack.

Skyl blåbær og kom dem i en separat boks.

Røget Kalkunbryst

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.