Fuldkorns clubsandwich med kalkunpålæg og dessert- til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkorns clubsandwich med kalkunpålæg og dessert- til børnenes madpakke

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

CLUBSANDWICH
  • 2 skiver groft toastbrød
  • 2 tsk. flødeost
  • 30 g Pålækker Kalkunbryst
  • 1 spsk. frisk karse
CHOKOLADERULLER
  • 1 fuldkornstortilla
  • 1 spsk. nutella
  • 20 g blåbær
Print opskrift

Fremgangsmåde

CLUBSANDWICH

Smør begge stykker fuldkorns sandwichbrød med flødeost, kom 3 skiver Tulip Pålækker Kalkun på.

Klappes sammen og skær takker som en mund i gennem sandwichen så det ligner en mund.

Kom karse på som hår på toppen af sandwichen.

CHOKOLADERULLER

Lav en chokoladewrap ved at smøre nutella på fuldkornswrappen.

Rul den stramt sammen som en rulle og skær ud i 3 cm store stykker.

Anret dem i en lille madpakke boks som en lækker snack.

Skyl blåbær og kom dem i en separat boks.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerkalkunbryst

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt