Carpaccio med kalkunbryst, kapers-vinaigrette og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Carpaccio med kalkunbryst, kapers-vinaigrette og sprød salat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g røget Kalkunbryst
  • 100 g blandet spæde salater
KAPERS-VINAIGRETTE
  • 1 spsk. kapers
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 80 g engelsk selleri
  • 1 bundt dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

KAPERS-VINAIGRETTE

Kapers kommes i en skål sammen med finthakket rødløg, snittet engelsk selleri, snittet æble, dild, citronsaft og olie. Smag til med salt og peber.

Lad kapers-vinaigretten trække i ca. 5 min.

KALKUN CARPACCIO

Anret det grillede kalkunbryst på en tallerken.

Anret kapers-vinaigrette og blandet salat ovenpå.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerkalkunbryst

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt