Carpaccio med kalkunbryst, kapers-vinaigrette og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Carpaccio med kalkunbryst, kapers-vinaigrette og sprød salat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g røget Kalkunbryst
  • 100 g blandet spæde salater
KAPERS-VINAIGRETTE
  • 1 spsk. kapers
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 80 g engelsk selleri
  • 1 bundt dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

KAPERS-VINAIGRETTE

Kapers kommes i en skål sammen med finthakket rødløg, snittet engelsk selleri, snittet æble, dild, citronsaft og olie. Smag til med salt og peber.

Lad kapers-vinaigretten trække i ca. 5 min.

KALKUN CARPACCIO

Anret det grillede kalkunbryst på en tallerken.

Anret kapers-vinaigrette og blandet salat ovenpå.

Røget Kalkunbryst

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.